Yes, ik zit in de finale voor het lekkerste kerstbrood!

6
235

Yes, het is weer zover! Ik heb besloten om weer een keertje mee te doen met een kookwedstrijd. Ditmaal voor het maken van het lekkerste kerstbrood. En vorige week heb ik gehoord dat ik in de finale zit! Leuk he?:)

Het lekkerste kerstbrood

De kookwedstrijd wordt georganiseerd door het allerleukste culinaire tijdschrift Foodies (ik hoop dat de jury dit leest ;)) en de culinaire beurs De Tasty. Niemand minder dan bakker Edwin Klaasen van Desemenzo zit in de jury. De eerste ronde bestond uit het maken en inzenden van je eigen kerstbrood. Ik wist meteen al wat ik wilde maken, maar dan moet het in het praktijk natuurlijk nog lukken :). En dit ging na twee proefsessies goed, waarop ik mijn recept heb doorgestuurd. Dit is alvast een foto van mijn inzending…

Het lekkerste kerstbrood

En nu?

Op 12 november om 12 uur moet ik mijn kerstbrood maken tijdens de finale van De Tasty beurs in Utrecht. Heel spannend natuurlijk! Duim je alvast voor mij? :) Wordt vervolgd!

Ciao,

Sarah South & Pepper

 

6 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.