Kookworkshops

0
103

South & Pepper organiseert kookworkshops over de heerlijke mediterrane en zuidelijke keuken.
Op deze pagina vind je meer informatie over komende workshops, masterclasses en activiteiten.

South & Pepper
Workshops

Meld je aan voor de basistechnieken van Big Green Egg door Sarah Puozzo bij Kookpunt in Rotterdam. Tijdens deze masterclass leer je aan de hand van authentieke, Italiaanse gerechten hoe de kamado werkt.
DEZE MASTERCLASSES ZIJN AFGELOPEN. NIEUWE DATA EN LOCATIES VOLGEN

Kan je de bovengenoemde masterclass niet volgen? Klik hier om je e-mailadres op te geven zodat we jou op de hoogte kunnen brengen over alle komende workshops.

2. Italiaanse kookworkshops

Sarah Puozzo is Italiaans (Venetië) en wordt vaak gevraagd voor het geven van kookdemo’s, masterclasses en kokoworkshops in Nederland en België. Ze behaalde de chefstitel van Master of pasta in Italië.
Italië kent veel historische invloeden die terug te vinden zijn in de Italiaanse keuken. Waar je dan ook in Italië gaat, gerechten worden net anders gemaakt of smaken net anders. Dat maakt het boeiend om kookworkshops te kennen uit verschillende delen van Italië.

NIEUW | De smaak van Bologna

NIEUWE MASTERCLASS 11 juni 2020 | 18u30 – 22u
Sarah Puozzo is een Italiaans-Belgische culinair journalist en behaalde de chefstitel van Master of pasta in Italië. Op 11 juni geeft ze een masterclass over een van haar favoriete steden in Italië: Bologna.
Ze neemt je mee op een culinaire reis door “de buik van Italië”.
Je zal Bolognese specialiteiten proeven en typische gerechten leren maken. Het wordt een heerlijke kookavond met de smaken van Bologna op je bord.

Locatie: Mimi Koken en Tafelen in Goirle ( info@mimikokenentafelen.nl)

BLIJF OP DE HOOGTE
Vul onderstaand formulier in als je op de hoogte wil blijven over toekomstige kookworkshops.