Kom je soms niet verder dan een droog koekje of een stuk fruit als tussendoortje? Toch zijn er 69 alternatieven die je kan kiezen. BitesWeLove biedt een assortiment tussendoortjes aan op basis van noten, zaden, superfoods en chocolade. Iedere bite zit in een portieverpakking van 40 tot 50 gram. En dat is net voldoende om dagelijks met de tussendoortjes een energieboost te krijgen. Ik probeer het uit en bestel een box.

Ik kies enkele bites

Op de Nederlandse en Belgische website van BitesWeLove zie je makkelijk in één oogopslag alle 69 bites. Sommige hebben leuke namen zoals Hide ‘n Seek Almonds en Will You Berry Me. Je krijgt duidelijk alle informatie over de bites: de samenstelling en de voedingswaarden. Zo weet je precies wat het is en kan je eventuele rekening houden met eventuele allergieën.
In iedere box passen vier bites en dat is voor één week. De kostprijs voor één box is € 4,95 voor levering in Nederland en € 4,95 voor levering in België.
Ik kies de volgende bites:

  • Nr 11: Banana Coco Choco
  • Nr 14: Blueberry Cheesecake
  • Nr 48: Sour Cream Nutcase
  • Nr 66: Pecan Apricot

En nu is het wachten op post…
Je kan naast het eenmalig bestellen of het geven van een box als cadeau aan iemand, een doorlopend abonnement nemen (die je ook makkelijk weer kan pauzeren als je bijvoorbeeld op vakantie bent). De medewerkers van BitesWeLove stellen dan zelf vier bites samen en is het iedere week een verrassing. Je hoeft geen schrik te hebben dat je bites krijgt die je niet lust, want je kan makkelijk in je account je voorkeuren aangeven.

Mijn bites gewoon op de deurmat

De BitesWeLove-box past precies door de brievenbus, je hoeft dus niet thuis te wachten op de postbode. De levering gebeurt op vrijdag of zaterdag zodat je alles netjes op tijd binnen hebt voor de start van een nieuwe week.
Op vrijdag ligt de box inderdad op mijn deurmat. Makkelijk is het wel.

Wat krijg ik precies?

Getest BitesWeLove

Een kartonnen doos met daarin de vier bites die ik heb besteld. Leuk detail, achter iedere bite staat op de doos een tekst gedrukt zoals het beoordelen van je bite op de website. De verpakkingen van de bites lijken klein, maar wees je ervan bewust dat zo’n klein pakje al snel een 200-tal calorieën bevat.

Getest BitesWeLove

Ik vind de hoeveelheid net voldoende en ik heb een verzadigd gevoel. De verhouding van de verschillende ingrediënten is goed; voldoende chocolade, noten en vruchten. Mijn favoriet is toch wel de Blueberry Cheescake bite met witte chocolade, cashewnoten, gedroogde bosbessen en cranberries. Een aanrader!

Winactie: je eigen BitesWeLove-box, gewoon op jouw deurmat

Om je kennis te laten maken met de bites geeft South & Pepper een box weg. De gelukkige mag zelf de bites  naar zijn of haar smaak kiezen. Kort daarop ploft jouw BitesWeLove-box gewoon op jouw deurmat!

Wat moet je doen?

  1. Like de Facebookpagina van South & Pepper.
  2. Deel de Facebookpost met de winactie op jouw Facebookpagina.
  3. Stuur je naam en postadres door naar redactie@southandpepper.com.

Doe dit voor 24 februari 2016. Enkel de winnaar krijgt op 25 februari een e-mail.

Veel succes!

P.S.: bekijk hier alle foodboxen die in Nederland beschikbaar zijn en in België!