De eerste keer dat ik de maaltijdkommen van Loomm tegenkwam was bij een vriendin thuis. Ze had het voor haar verjaardag gekregen. Ik had er nog nooit over gehoord, maar intussen gebruik ik er nu zelf ook twee.
Ik vind ze erg praktisch omdat…:

  • je ze in de vriezer kunt plaatsen.
  • je ze in de oven/microfolfoven/magnetron kunt plaatsen.
  • ze vaatwasserbestendig zijn.
  • ze door de makkelijke houder de ideale maaltijdkommen zijn om op de bank te eten zonder te knoeien.

Ik gebruik de maaltijdkommen ook om er kliekjes in te bewaren, of om er lekkere soep uit te eten zoals deze minestrone met linzen en pasta.

Minestrone met linzen en pasta

Ik vind het een superproduct en… ik geef dan graag twee mint-groene maaltijdkommen van Loomm weg van de webshop Rosti Mepal!

Ben je geïnteresseerd?

Stuur dan voor maandag 26 oktober 2015 je naam en je postadres naar redactie@southandpepper.com en vind de Facebookpagina van South & Pepper leuk!
Op dinsdag 27 oktober worden de winnaars persoonlijk op de hoogte gebracht via e-mail. Heb je niet gewonnen? Dan kan je nog steeds een maaltijdkom bestellen via de webshop van Rosti Mepal. Ze bezorgen zowel in Nederland als in België.
Veel succes!

Foto’s: maaltijdkommen Loomm en South & Pepper