South & Pepper bestaat 2 jaar + winactie!

0
456

Yes, tijd voor een digitaal feestje want South & Pepper bestaat twee jaar! Wat gaat de tijd toch snel. Als ik terugkijk op wat er afgelopen jaar allemaal op mijn pad kwam, dan is het bijna niet te bevatten. Ik kreeg na een tijdje zoveel vraag naar opdrachten dat ik begin dit jaar heb besloten om het professioneel aan te pakken en me in te schrijven bij de Kamer Van Koophandel. 

Het is iedere dag keihard werken, maar als ik dan complimenten krijg van volgers en steeds meer leuke opdrachten van bedrijven krijg; dan is het zeker de moeite waard :).

Ik ga dan ook vol energie en enthousiasme de komende jaren tegemoet; mijn streven is om de kwaliteit van mijn blog hoog te blijven houden en me te blijven ontwikkelen op het gebied van journalistiek, bloggen en koken.

WINACTIE: Wie jarig is trakteert!

Zilveren lepel kookschool pizza pasta dolci

Dat ik een tweede kaarsje op de taart mag uitblazen is natuurlijk ook te danken aan jullie; de trouwe lezers. En daarom zet ik jullie graag extra in de bloemen door nog een winactie te organiseren. Ditmaal maak je kans om één van de drie handige kookschool boekjes te winnen van De Zilveren Lepel (een internationaal begrip op het gebied van Italiaans koken).

Lees hier de recensie van het kookboekje Kookschool Pizza, Kookschool Pasta en Kookschool Dolci.

Wat moet je doen?

  • Tag voor maandag 14 november 2016 onder het Facebookbericht van de winactie iemand waarvan jij vindt dat hij of zij het kookboekje verdient. Geef duidelijk aan om welk kookboekje (Kookschool Pizza, Pasta of Dolci) het gaat.
  • Je mag meerdere personen taggen voor het winnen van een kookboek.
  • Stuur de naam en het postadres van die persoon naar redactie@southandpepper.com.
  • De winnaars worden op dinsdag 15 november 2016 via e-mail op de hoogte gebracht en bekend gemaakt op de Facebookpagina van South & Pepper.

Ik wens je alvast veel succes!

Ciao,

Sarah South & Pepper

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.