Wat gaat de tijd toch snel… inmiddels bestaat mijn blog één jaar. Ik herinner me nog goed hoe het begon. Spannend was het zeker. Ik had mijn eerste posts geplaats, maar wie was er geïnteresseerd in mijn culinaire verhalen? Ieder uur ging ik het bezoekersaantal checken. Wat was ik blij toen ik zag dat er tien mensen mijn blog hadden bezocht! Tien mensen die ik niet kende. Wel ja, negen om precies te zijn, want ik was in het begin mijn eigen grootste fan :-).Nu is dat getal veel hoger. Ongeveer een 150 tot 200 mensen bezoeken dagelijks mijn blog. En daar ben ik erg trots op. Ik teken dus graag voor nog meer jaren!

In het afgelopen jaar heb ik veel meegemaakt: ik heb interessante mensen ontmoet, ik heb geweldige hotspots ontdekt en ik ben bijzondere samenwerkingen aangegaan. Via mijn blog heb ik dit allemaal met jullie willen delen, en ik ben nog veel meer van plan. Maar graag zou ik ook jullie mening willen hebben over mijn blog en artikelen die erop staan. Wat vind je leuk? Wat mis je nog? En wat kan beter? Laat het me weten want ik ben benieuwd naar jouw mening! 
Als laatste wil ik jullie graag bedanken voor alle steun en leuke reacties die ik heb gekregen. Ik kijk er dan ook naar uit om ook van het tweede jaar iets  fantastisch van te maken.

Ciao, Sarah

 

Foto: Pixabay