South & Pepper bestaat 1 jaar!

9
52

Wat gaat de tijd toch snel… inmiddels bestaat mijn blog één jaar. Ik herinner me nog goed hoe het begon. Spannend was het zeker. Ik had mijn eerste posts geplaats, maar wie was er geïnteresseerd in mijn culinaire verhalen? Ieder uur ging ik het bezoekersaantal checken. Wat was ik blij toen ik zag dat er tien mensen mijn blog hadden bezocht! Tien mensen die ik niet kende. Wel ja, negen om precies te zijn, want ik was in het begin mijn eigen grootste fan :-).Nu is dat getal veel hoger. Ongeveer een 150 tot 200 mensen bezoeken dagelijks mijn blog. En daar ben ik erg trots op. Ik teken dus graag voor nog meer jaren!

In het afgelopen jaar heb ik veel meegemaakt: ik heb interessante mensen ontmoet, ik heb geweldige hotspots ontdekt en ik ben bijzondere samenwerkingen aangegaan. Via mijn blog heb ik dit allemaal met jullie willen delen, en ik ben nog veel meer van plan. Maar graag zou ik ook jullie mening willen hebben over mijn blog en artikelen die erop staan. Wat vind je leuk? Wat mis je nog? En wat kan beter? Laat het me weten want ik ben benieuwd naar jouw mening! 
Als laatste wil ik jullie graag bedanken voor alle steun en leuke reacties die ik heb gekregen. Ik kijk er dan ook naar uit om ook van het tweede jaar iets  fantastisch van te maken.

Ciao, Sarah

 

Foto: Pixabay

9 REACTIES

 1. Gefeliciteerd lieve Sarah met je geweldige blog. Ook al ben ik momenteel zelf weinig online ik probeer toch altijd even te kijken wat je gemaakt hebt en wat je doet. Je foto’s zijn prachtig en erg smakelijk om naar te kijken. Je bent een van mijn favoriete foodbloggers dus ik hoop dat je dit nog heel lang blijft doen.

  Heel veel liefs:

  Geneviève Xxx

  • Wat een leuk bericht :-)! Dank je wel Geneviève, dit werkt heel motiverend! Ik wens jou ook nog veel succes met je blog. En ik hoop ook dat je nog jaren blijft bloggen, want ik ben ook fan van jouw verhalen!

   Ciao ,
   Sarah

 2. En ik vond ‘t maar wat stoer dat de eigenaresse zélf reageerde op mijn reacties!
  Leuk om te lezen dat jij ‘t ook zo “spannend” vond. Je komt erg leuk over, ik volg je graag. Op naar nog meer succesvolle jaren!

  Ik ben gek op hele simpele, Italiaanse recepten. Ga daar gerust mee door :-)

 3. […] In oktober 2015 bestond South & Pepper één jaar. Na maanden zwoegen (lees ’s avonds en weekenden koken, fotograferen en schrijven) kon ik eindelijk terugkijken op het resultaat. Ik was erg blij om te zien dat het harde werken zijn vruchten had afgeworpen. Steeds meer mensen begonnen mijn blog te lezen, ik werd op steeds meer interesante evenementen uitgenodigd en kon ook leuke winacties organiseren. Het was een leerzaam en ook een geweldig leuk jaar. Lees hier verder. […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.