Ken jij de “Sharing is caring”-tag? Ik beken dat ik het niet kende, maar ik was getagd door Jennifer van Jennifers kookkunsten. De bedoeling is dat je de vragenlijst invult en dat je op jouw beurt drie andere bloggers tagt die dan ook weer de vragenlijst invullen. Vergelijk het met een kettingbrief, maar wel eentje waar je bloggers beter door leert kennen. Dus hier volgen mijn antwoorden:

Van wie is het laatste blogje dat je gelezen hebt en welke was dat?

Dat was toevallig de post over de Big Green Egg van “Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet“. Ik ben nu namelijk ook trotse eigenaar van deze kamado! Ik was informatie over de Big Green Egg aan het opzoeken en toevallig kwam ik op haar post terecht.

Welke blogpost heb je als laatst opgeslagen en waarom was dat?

Ik sla eigenlijk nooit posts op. Misschien moet ik er wel eens werk van maken. Niet dat ik nooit geen leuke posts vind, maar ik vergeet het gewoon om die op te slaan.

Deel jij wel eens een blogje van een andere blog via social media? Via welk kanaal doe je dat dan?

Ik deel zeker graag informatie van andere goede bloggers. Dat gebeurt op dit moment vooral via Twitter.

Bij welke 3 bloggers kom je dagelijks?

Dagelijks is een groot woord, maar drie bloggers die ik laatst regelmatig heb bezocht zijn: Cuisine Céline, Teveel kookboeken en Why I’m not skinny… mag ik alsjeblieft nog een vierde opgeven? Black Magnolias!
Ik zie vaak leuke foto’s van Céline (en haar kat) op Instagram voorbijkomen. Céline ziet er “een toffe” uit en ze heeft ook een mooie blog. Koen van teveel kookboeken heb ik ontmoet op een bloggersevent. Een sympathieke kerel die leuk schrijft over zijn recepten á la Ottolenghi. Maxime van Why I’m not skinny is een goedlachse Zuid-Afrikaanse die nu in België woont. Ik heb haar ook al een keertje ontmoet en het is gewoon een superleuk mens die ook nog eens leuk schrijft. En dan de laatste: Geneviève van Black Magnolia’s. Ik weet dat ze fan van mijn calorierijke recepten is, maar ik ben stiekem ook van haar. En dan vooral van haar persoonlijke verhalen. Ze heeft enorm veel humor. Erg leuk!

Welk blogpost vond je erg nuttig de laatste tijd?

Op dit moment toch de posts over de Big Green Egg. Ik ben absoluut geen doorgewinterde bbq-type, maar ik wil het wel graag leren. Of mag je de BGE geen bbq noemen?:-)

Bij welke blogger leer je vaak iets?

Je leert bij elke blogger wel iets vind ik. Of het nu over de schrijfstijl is, de fotografie of een kooktechniek. Ook van bloggers die niet helemaal bij jou passen leer je iets.

Is er nog een leuke DIY die je hebt gezien?

Hmmm, nee niet bepaald…

Het laatste recept wat je las, bij welke blogger was dat?

Ow, dat weet ik echt niet meer. Ik sla posts ook nooit op…

Bij wie moest je laatst hard lachen en om welke blogpost ging dat dan?

De laatste keer is al een tijdje geleden eigenlijk, en dat was om een persoonlijke post van Geneviève van Black Magnolias.

Er zijn een hoop bloggers met schitterende foto’s, noem er 3 waarvan jij vindt dat de foto’s altijd mooi zijn.

Die van Kookmeisje vind ik mooi, S marks the spots en van Simone’s kitchen.

Is er een blog waarvan je de lay-out gaaf vindt?

Ja, die van S marks the spots.

Heb je nog leuke nieuwe muziek ontdekt via een blogger? Bij wie heb je dat nummer gespot?

Hmmm, nee.

Is er een blogpost die je zo leuk vond of juist zo boeiend dat je vindt dat iedereen die moet lezen?

Als ik een post leuk vind van een andere blogger, dan deel ik het via mijn social media kanalen.

Veel bloggers hebben iedere week een terugkerend onderwerp, naar welke post kijk jij altijd uit en bij wie is dat?

Ow, ik heb geen idee. Ik ken niet meteen terugkerende onderwerpen van bloggers, of van onderwerpen die me boeien.

Is er een blogger die je net hebt ontdekt?

Ik kwam toevallig op Marie Gourmandise. Een leuke franstalige blog met mooie plaatjes.

Tag nu 3 bloggers om de vragenlijst in te vullen en vergeet niet hen hiervan op de hoogte te brengen.

Oké, ik tag Cuisine Céline, Teveel kookboeken en Simones kitchen.