Mijn recept in het Delhaize-magazine!

2
534
South & Pepper Delhaize

Enkele maanden geleden nam ik deel aan een kookwedstrijd voor foodbloggers van de Belgische supermarktketen Delhaize. De opdracht was: maak een heerlijk appelrecept passend bij de herfst. Ik twijfelde eerst nog om mee te doen omdat ik zo’n drukke agenda had, maar ben op het nippertje toch aan de slag gegaan met appels. En guess what…na enkele dagen kreeg ik een telefoontje dat ik de eerste Vlaamse editie had gewonnen. Supergaaf! :)

Mijn recept

Appels met granola uit de oven

Ik heb gevulde appeltjes met granola en een yoghurt-rode vruchtenconfituur gemaakt. Makkelijk te maken, met weinig ingrediënten en zo gepiept! :) Het recept dat ik ingestuurd heb kan je hier bekijken.

Fotoshoot in Brussel

South & Pepper Delhaize

Ik was uitgenodigd in een fotostudio in Brussel om het recept nog eens na te maken. Terwijl ik aan het kokkerellen was, kwamen er heerlijke geuren mijn kant op. Die kwamen van om de hoek, waar Delhaize tv-kok Jeroen De Pauw ook lekker aan de gang was. Mmm…
Toen heb ik maar snel mijn gevulde appeltjes met een flinke snuf kaneel de oven ingeduwd om Jeroen mijn kant op te lokken ;). En dat lukte, daar was hij om even te kijken en een gezellig praatje te slaan.

South & Pepper Delhaize

Daarna werden er foto’s genomen van mijn gerecht en van mezelf. Ik sta er heel verwaaid op (haha :)), maar goed dat maakt allemaal niet uit. Het was een leuke ervaring!
South & Pepper Delhaize

Mijn recept in het Delhaize-magazine

De foto’s van mijn recept staan deze maand (oktober) in het Delhaize-magazine, die te vinden is in de Vlaamse Delhaize-supermarkten. Het volledige recept kan je hier in hun digitale magazine zien.

Sarah South & Pepper

 

 

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.