Recensie Stadskookboek Antwerpen

0
181

Food- en reisjournalisten Marlies Beckers en Marie Monsieur hebben samen het stadskookboek Antwerpen uitgebracht. Ze hebben niet zomaar een stad gekozen, maar hun geboorte- en lievelingsstad. In het boek nemen ze de lezer mee op een culinaire reis.
Recensie Stadskookboek Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad waar je culinaire trends kan ontdekken. Leuke restaurantjes, bijzondere koffiebars of gerenommeerde chefs; je vindt het daar allemaal. Het is dus best een goed idee om deze parels neer te pennen in een boek. Dat draagt vast goed bij aan de citymarketing.
Recensie Stadskookboek Antwerpen

Gastronomie

In het boek wordt dieper ingegaan op de gastronomie van enkele wijken. De foodspots worden leuk in beeld gebracht met een stratenkaartje erbij.
Recensie Stadskookboek AntwerpenVerder kan je interviews lezen met verschillende restaurateurs, een wijnsommelier en een chocolatier. Zo kom je meer te weten over het verhaal achter deze mensen of bepaalde hotspots.

Vormgeving

De manier hoe de auteurs het boek hebben vormgegeven is leuk. Je lijkt door een magazine te bladeren, maar dan in boekvorm. De foto’s die erin staan zijn ook mooi en inspirerend. Ik ben wel fan van de uitwerking.
Recensie Stadskookboek AntwerpenHet Stadskookboek Antwerpen is een handig boek om je voor te bereiden op je bezoek naar de stad. Voor mensen die niet in de gelegenheid zijn om naar Antwerpen af te reizen kunnen thuis nog aan de slag met de lokale recepten die in het boek staan. Het is een mooi en rijk boek waar je veel informatie uit haalt. Niet alleen mensen buiten de stad, maar misschien ook Antwerpenaren zelf.
Recensie Stadskookboek Antwerpen

Het Stadskookboek Antwepen is onder andere te koop bij Bol.com.
[bol_product_links block_id=”bol_59e6707c6b83b_selected-products” products=”9200000074668505″ name=”South & Pepper” sub_id=”Foodblog” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.