De Italiaanse ijsgigant Magnum viert dit jaar haar 25-jarig bestaan wel heel stylish! Speciaal voor het jubileum ontwierp het luxe modemerk Dolce & Gabbana een ijsje met hun favoriete smaken: vanille-ijs met pistachenoten en chocoladechips overgoten met een dikke laag witte chocolade. Het ijsje is verpakt in een kartonnen doosje met kleurrijke tekeningen van koetsen en cactussen. Hun inspiratiebron was het mooie eiland Sicilië. Het goddelijke ijsje was al te koop in Italië maar sinds 1 september dus ook in Nederland in de Bijenkorf en in de Pathé bioscoop voor € 3,50.
Zit je verlekkerd te lezen? Ga dan snel het ijsje kopen want het is een limited edition. En er is er al minstens eentje weg want ik heb hem geproefd!
Het doosje ziet er leuk uit en heeft een herkenbare Dolce & Gabbana-look. Het ijsje zelf heeft geen perfecte ovale vorm zoals we van de Magnumijsjes gewoon zijn, maar het lijkt wel getwist (hmmm, ik kan het niet beter uitleggen). De witte chocolade en de vanille zijn de smaken die overheersen. De pistachenootjes proef je bijna niet en dat is jammer. Het ijsje is erg lekker, alleen heeft het voor deze speciale editie geen uitgesproken smaak. Het lijkt eerder op de witte Magnum die je gewoon in de supermarkt kunt kopen. Maar dan nog is het wel bijzonder om de combinatie te proeven van Magnum en Dolce & Gabbana. Hopelijk volgen er nog dergelijke leuke partnerships!

 

Dolce & Gabbana Magnum-ijsje 2

Foto's: Magnum