Plog zaterdag 11 april

0
57
Plog-11-april

Het is zaterdagmorgen rond half elf. Normaal gezien ben ik veel vroeger wakker, maar ik heb gelukkig iets langer geslapen. Gisteren had ik nog koorts en ik voel me nu best oké. Als ontbijt deze keer geen boterham met Nutella, maar yoghurt met walnoten en honing. Mmm, zo lekker en een pak minder calorieën!
Plog-zaterdag-11-april

Mijn wederhelft ligt nog lekker te slapen. Ik kleed me aan en ga snel naar het tuincentrum in de buurt want ik wil enkele kruiden gaan verpotten (woensdag lees je hier meer over!).Plog-zaterdag-11-april

Na een uurtje ben ik weer thuis en de man des huizes is ondertussen ook al wakker. Ik zet hem meteen aan het werk, want ik heb een mini-tuinkas gekocht. Leuk, niet?
Plog-zaterdag-11-april

We lunchen snel samen en gaan dan nog even wandelen in het bos in de buurt. Ik kan echt genieten van de rust. Helemaal zennnn.
Plog-zaterdag-11-april

Mijn vriend zegt vaak dat ik niet alles moet fotograferen wat ik leuk vind. Zoals deze schattige mini-dennenappel…
Plog-zaterdag-11-april

…of deze freaky boom! Hmm, misschien is het een “meisjesding” om van alles wat we leuk vinden een foto te nemen, niet? :)
Plog-zaterdag-11-april

Daarna rijden we richting bios. Ik wil graag “Fucking perfect” van Sergio Herman zien, maar we besluiten uiteindelijk naar “Suite française” te gaan, met in de hoofdrol Matthias Schoenaerts. Het is een romantische oorlogsdrama. Een aanrader dames!Plog-zaterdag-11-april

We krijgen honger, snel een pizza pakken in de nieuw Italiaanse eettent. Ik neem een pizza met vijgen, nou ja een halve vijg…
Plog-zaterdag-11-april

…en Dave neemt de pizza bruscetta. We zijn allebei niet zo kapot van de nieuwe eettent.
Plog-zaterdag-11-april

Het is 19u30. Snel naar huis want er komen enkele vrienden borrelen en ik moet de hapjes nog klaarmaken. Op het menu onder andere deze pikante tapenade.Plog-zaterdag-11-april

Op de foto zie je maar een deeltje van de hapjes. Ze vielen goed in de smaak en het werd nog een gezellige avond.
Plog-zaterdag-11-april

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.