Is het nu lente? Zo ziet het er zaterdagmorgen echt niet uit. Regen, regen, regen. Maar dat kan de pret niet bederven want ik zie massa’s rucolasprietjes uit de pot piepen. Ongelooflijk hoe snel dat rucola groeit! (wist je dat ik iedere woensdag blog over Mijn kruidentuintje?)

Plog 28 maart South & Pepper-2

‘s Morgens rijd ik naar de dichtstbijzijnde Belgische supermarkt Colruyt. In Belgische supermarkten vind ik vaak meer producten dan in Nederlandse. Dus af en toe ga ik daar wat boodschapjes halen. Vaak kom ik dan met meer buiten dan wat er op mijn lijstje staat…

Plog 28 maart South & Pepper-4

…zoals deze paaseitjes van Kinder voor in de auto terug naar huis.

Plog 28 maart South & Pepper-6

Het is middag wanneer ik weer thuis ben. Ik was van plan om vandaag naar een event in Gent te gaan, maar met dit weer heb ik niet veel zin om zo ver te rijden. Dus ga ik maar naar Den Bosch. Ik blijf het een superleuke stad vinden. Als ik er ben, ga ik ook altijd een keertje langs bij de Italiaanse delicatessenwinkel Gusto.

Plog 28 maart South & Pepper-8

Na enkele uurtjes shoppen stoppen we even bij Zoetelief voor een lekkere latte macchiato en een stuk van de lekkerste-appeltaart-met-slagroom-ever! Echt een aanrader!

Plog 28 maart South & Pepper-10

Daarna nog snel nog even binnenspringen bij Oil & Vinegar.

Plog 28 maart South & Pepper-12

Op weg naar de parking komen we De fijnproever tegen. Deze fituur werd uitgeroepen in 2013 tot de beste van Nederland door de site Frietopia. Dat moeten we proeven!

IMG_0298

Met de nodige overload aan calorieën rijden we terug naar huis.

Plog 28 maart South & Pepper-3

Thuis maak ik nog snel rabarberconfituur (supermakkelijk om te maken!) want dat recept wil ik graag begin volgende week nog posten op mijn blog.

IMG_0307