Over South & Pepper

South & Pepper is het online magazine van culinair schrijver en columnist Sarah Puozzo. Meer dan tien jaar is zij actief als hoofdredacteur en content manager (o.a. voor grote internationale instanties) en culinair schrijver/journalist in België en Nederland. Ze heeft een achtergrond in communicatie en foodjournalistiek en volgde koksopleidingen bij gerenommeerde scholen in Parijs en Italië. Sinds enkel jaren kan je haar culinaire columns lezen in de Nederlandse en Belgische media. 

Ze heeft de Belgische-Italiaanse nationaliteit en woont ondertussen al enkele jaren in Nederland. Dat maakt dat ze beide markten goed kent en vaak wordt gevraagd om een brug te slaan tussen beide landen. 
Haar passies in de culinaire wereld zijn patisserie, chocolade, outdoor cooking, fine dining, mediterrane keukens en foodtrends. 
Ze wordt gevraagd als gastspreker, voor het maken en schrijven van (video) reportages, columns, consultancy en PR-activiteiten. 

South & Pepper spreekt zowel foodprofessionals als foodies aan en bereikt maandelijks ongeveer 52.000 unieke bezoekers (statistieken van januari 2020).

Wil je graag samenwerken? Stuur een e-mail naar redactie@southandpepper voor de mogelijkheden. Of gebruik het formulier hieronder. 

5 REACTIES

 1. Hoi Sarah,
  Goede reis gehad naar huis? Ik heb me aangemeld voor je nieuwsbrief.
  Wij zitten weer in Zoetermeer . Je blog ziet er leuk uit en we gaan zeker wat gerechten proberen.
  Groet van Rob en Madeleine

  • Hi Madeleine! We hebben een goede reis terug gehad, maar ik wil zo terug naar Sicilië :-). Ik hoop dat het bij jullie ook voorspoedig is verlopen. Leuk jullie ontmoet te hebben en leuk dat jullie me volgen! Altijd welkom om hierbij ons in Brabant een hapje te komen eten :-). Groetjes, Sarah

 2. Hoi Sarah,
  Met grote interesse volg ik al een tijdje je online recepten, het is makkelijk en lekker. Ik ben om! Ik heb een vraag over de semifreddo tiramisu, die wil ik met kerstmis eten. Hoe lang van te voren kan ik dit maken?
  Grtjs Harmien

  • Dag Harmien,
   Wat leuk om te horen!:)
   De semifreddo tiramisu kan je zelfs een week op voorhand maken. De laatste stappen (topping zoals de nootjes en de cacaopoeder) kan je op het moment zelf doen.
   Veel plezier met kokerellen. Ciao, Sarah

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in