South & Pepper is het lekkerste online magazine over de mediterrane keuken. De tips in artikelen worden samengesteld dankzij locals.

Adverteren op South & Pepper

South & Pepper spreekt een nichegroep aan die geïnteresseerd is in de authentieke zuidelijke en mediterrane keuken. Het zijn fijnproevers die graag zelf thuis aan de slag gaan met de lekkerste ingrediënten. Ze willen ook in eigen land en het buitenland weten waar ze terecht kunnen voor bijzondere, authentieke eetgelegenheden. South & Pepper bereikt maandelijks ongeveer 28.000 unieke bezoekers en groeit maandelijks. De bezoekers komen zowel uit Nederland als uit België.
Wil je graag adverteren? Stuur een e-mail naar redactie@southandpepper voor de mogelijkheden.

Andere samenwerkingen

South & Pepper wordt ook vaak ingezet voor het creëren van content zoals interviews, receptontwikkeling en culytrips. Stuur een e-mail naar redactie@southandpepper.com voor de mogelijkheden.

Comments
 1. Beste Sarah,

  Ik zou graag contact willen opnemen, bij deze vindt je mij gegevens.

  Met vriendelijke groeten,

  Martin

 2. Madeleine de Wit

  Hoi Sarah,
  Goede reis gehad naar huis? Ik heb me aangemeld voor je nieuwsbrief.
  Wij zitten weer in Zoetermeer . Je blog ziet er leuk uit en we gaan zeker wat gerechten proberen.
  Groet van Rob en Madeleine

  • Hi Madeleine! We hebben een goede reis terug gehad, maar ik wil zo terug naar Sicilië :-). Ik hoop dat het bij jullie ook voorspoedig is verlopen. Leuk jullie ontmoet te hebben en leuk dat jullie me volgen! Altijd welkom om hierbij ons in Brabant een hapje te komen eten :-). Groetjes, Sarah

Submit a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.