South & Pepper is het lekkerste online magazine over de mediterrane en zuidelijke keuken met tips van locals. Sarah Puozzo heeft het platform opgericht en werkt als hoofdredacteur bij WW en werkt als freelance culinair schrijver/journalist. Zij is Italiaans en schrijft voor de Belgische en de Nederlandse markt over de mediterrane en zuidelijke keuken.

Adverteren op South & Pepper

South & Pepper spreekt een nichegroep aan die geïnteresseerd is in de authentieke zuidelijke en mediterrane keuken. Het zijn fijnproevers die graag zelf thuis aan de slag gaan met de lekkerste ingrediënten. Ze willen ook in eigen land en het buitenland weten waar ze terecht kunnen voor bijzondere, authentieke eetgelegenheden. South & Pepper bereikt maandelijks ongeveer 45.000 unieke bezoekers in januari 2019 en groeit maandelijks. De bezoekers komen vooral uit Nederland en België.
Wil je graag adverteren? Stuur een e-mail naar redactie@southandpepper voor de mogelijkheden.

Andere samenwerkingen

South & Pepper wordt ook vaak ingezet voor het creëren van content zoals interviews, receptontwikkeling en culytrips. Stuur een e-mail naar redactie@southandpepper.com voor de mogelijkheden.

Comments
 1. Beste Sarah,

  Ik zou graag contact willen opnemen, bij deze vindt je mij gegevens.

  Met vriendelijke groeten,

  Martin

 2. Madeleine de Wit

  Hoi Sarah,
  Goede reis gehad naar huis? Ik heb me aangemeld voor je nieuwsbrief.
  Wij zitten weer in Zoetermeer . Je blog ziet er leuk uit en we gaan zeker wat gerechten proberen.
  Groet van Rob en Madeleine

  • Hi Madeleine! We hebben een goede reis terug gehad, maar ik wil zo terug naar Sicilië :-). Ik hoop dat het bij jullie ook voorspoedig is verlopen. Leuk jullie ontmoet te hebben en leuk dat jullie me volgen! Altijd welkom om hierbij ons in Brabant een hapje te komen eten :-). Groetjes, Sarah

 3. Harmien van Brakel

  Hoi Sarah,
  Met grote interesse volg ik al een tijdje je online recepten, het is makkelijk en lekker. Ik ben om! Ik heb een vraag over de semifreddo tiramisu, die wil ik met kerstmis eten. Hoe lang van te voren kan ik dit maken?
  Grtjs Harmien

  • Dag Harmien,
   Wat leuk om te horen!:)
   De semifreddo tiramisu kan je zelfs een week op voorhand maken. De laatste stappen (topping zoals de nootjes en de cacaopoeder) kan je op het moment zelf doen.
   Veel plezier met kokerellen. Ciao, Sarah

Submit a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.