South & Pepper is het lekkerste platform over de zuidelijke en mediterrane keuken. De tips in artikelen worden samengesteld dankzij locals. Hoofdredacteur Sarah Puozzo gaat vaak op culyreis om unieke content te schrijven voor South & Pepper. Authenticiteit en zin om “la bella vita” thuis te te beleven zijn twee pijlers die belangrijk zijn op het platform.

Adverteren op South & Pepper

South & Pepper spreekt een nichegroep direct aan. Alle bezoekers houden van de zuidelijke en de mediterrane keuken. Het zijn fijnproevers die geïnteresseerd zijn hoe ze thuis zelf aan de slag kunnen gaan met de lekkerste ingrediënten of waar ze uit eten kunnen gaan in eigen land. Als ze naar het buitenland gaan, dan zijn ze ook geïnteresseerd naar de beste tips & tricks voor het proeven van de lokale keuken. South & Pepper bereikt maandelijks ongeveer 22.000 unieke bezoekers en groeit maandelijks. De bezoekers komen zowel in Nederland als in België, de doelmarkt waar South & Pepper zich ook op richt.
Wil je graag adverteren? Stuur een e-mail naar redactie@southandpepper voor de mogelijkheden.

Andere samenwerkingen

South & Pepper wordt ook vaak ingezet voor het creëren van content zoals interviews, receptontwikkeling en culytrips. Stuur een e-mail naar redactie@southandpepper.com voor de mogelijkheden.

 

Comments
 1. Beste Sarah,

  Ik zou graag contact willen opnemen, bij deze vindt je mij gegevens.

  Met vriendelijke groeten,

  Martin

 2. Madeleine de Wit

  Hoi Sarah,
  Goede reis gehad naar huis? Ik heb me aangemeld voor je nieuwsbrief.
  Wij zitten weer in Zoetermeer . Je blog ziet er leuk uit en we gaan zeker wat gerechten proberen.
  Groet van Rob en Madeleine

  • Hi Madeleine! We hebben een goede reis terug gehad, maar ik wil zo terug naar Sicilië :-). Ik hoop dat het bij jullie ook voorspoedig is verlopen. Leuk jullie ontmoet te hebben en leuk dat jullie me volgen! Altijd welkom om hierbij ons in Brabant een hapje te komen eten :-). Groetjes, Sarah

Submit a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.