Over South & Pepper

South & Pepper is het online magazine van culinair schrijver en columnist Sarah Puozzo. Meer dan tien jaar is zij actief als hoofdredacteur en content manager (o.a. voor grote internationale instanties) en culinair schrijver/journalist in België en Nederland. Ze heeft een achtergrond in communicatie en foodjournalistiek en volgde koksopleidingen bij gerenommeerde scholen in Parijs en Italië. Sinds enkel jaren kan je haar culinaire columns lezen in de Nederlandse en Belgische media. 

Ze heeft de Belgische-Italiaanse nationaliteit en woont ondertussen al enkele jaren in Nederland. Dat maakt dat ze beide markten goed kent en vaak wordt gevraagd om een brug te slaan tussen beide landen. 
Haar passies in de culinaire wereld zijn patisserie, chocolade, outdoor cooking, fine dining, mediterrane keukens en foodtrends. 
Ze wordt gevraagd als gastspreker, voor het maken en schrijven van (video) reportages, columns, consultancy en PR-activiteiten. 

South & Pepper spreekt zowel foodprofessionals als foodies aan en bereikt maandelijks ongeveer 52.000 unieke bezoekers (statistieken van januari 2020).

Wil je graag samenwerken? Stuur een e-mail naar redactie@southandpepper voor de mogelijkheden. Of gebruik het formulier hieronder.