Mijn tv-debuut is aanstaande donderdag!

7
406
Tijd voor max South & Pepper

Eindelijk kan ik er wat meer over vertellen! Een tijdje terug kreeg ik de vraag van de redacteur van ‘Tijd voor Max’ of ik tijdens het tv-programma iets meer kan vertellen over de nieuwe Iltaliaanse kookboeken van ‘De zilveren lepel’.
“Zeker, leuk! Wanneer en hoe laat?”
– “Vrijdag 13 november om 17u40.”
“Op vrijdag de 13de? Oké als dat maar geen ongeluk brengt :-).”
-“Ow nee, ik vergis me. Donderdag de 12de.”
“Top, ik zal er zijn en wanneer wordt het uitgezonden?”
-“Het is live Sarah.”
“Oké, dan zal ik maar niks laten aanbranden… ;-).”

Jij beslist!

Naast de korte boekbespreking mag ik ook een pastagerecht maken uit het kookboek. Ik heb een half uurtje de tijd ongeveer. Ik twijfel nog tussen de volgende recepten:
1. Tweekleurige tagliatelle met bonensaus
2. Pappardelle met walnotensaus
3. Taglierini met mascarpone en paprika.
Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Laat het weten in een comment onderin deze pagina :-)!

Live in Tijd voor Max

Wil je me graag live aan het werk zien? Kijk dan op donderdag 12 november 2015 om 17u41 naar Tijd voor Max op NPO2 (Ned 2- Zowel in Nederland als in België te zien).

 

Tijd voor MaxBenieuwd naar mijn tv-optreden?

Ondertussen is mijn tv-optreden al achter de rug. Het recept waar de meeste stemmen naartoe zijn gegaan was ‘pappardelle con noci’. Ben je benieuwd hoe de dag verliep en wil je het tv-fragment terugbekijken? Klik dan hier!

7 REACTIES

  1. Beste Sarah, mijn voorkeur gaat uit naar de taglierini met mascarpone en paprika omdat ik gek ben op mascarpone, ook al zit er weinig smaak aan. Ik ben benieuwd wat het gaat worden. In ieder geval veel succes donderdag!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.