Eindelijk kan ik er wat meer over vertellen! Een tijdje terug kreeg ik de vraag van de redacteur van ‘Tijd voor Max’ of ik tijdens het tv-programma iets meer kan vertellen over de nieuwe Iltaliaanse kookboeken van ‘De zilveren lepel’.
“Zeker, leuk! Wanneer en hoe laat?”
– “Vrijdag 13 november om 17u40.”
“Op vrijdag de 13de? Oké als dat maar geen ongeluk brengt :-).”
-“Ow nee, ik vergis me. Donderdag de 12de.”
“Top, ik zal er zijn en wanneer wordt het uitgezonden?”
-“Het is live Sarah.”
“Oké, dan zal ik maar niks laten aanbranden… ;-).”

Jij beslist!

Naast de korte boekbespreking mag ik ook een pastagerecht maken uit het kookboek. Ik heb een half uurtje de tijd ongeveer. Ik twijfel nog tussen de volgende recepten:
1. Tweekleurige tagliatelle met bonensaus
2. Pappardelle met walnotensaus
3. Taglierini met mascarpone en paprika.
Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Laat het weten in een comment onderin deze pagina :-)!

Live in Tijd voor Max

Wil je me graag live aan het werk zien? Kijk dan op donderdag 12 november 2015 om 17u41 naar Tijd voor Max op NPO2 (Ned 2- Zowel in Nederland als in België te zien).

 

Tijd voor MaxBenieuwd naar mijn tv-optreden?

Ondertussen is mijn tv-optreden al achter de rug. Het recept waar de meeste stemmen naartoe zijn gegaan was ‘pappardelle con noci’. Ben je benieuwd hoe de dag verliep en wil je het tv-fragment terugbekijken? Klik dan hier!