Lekker aan de bak met Anna Olson op Food Network

0
285
Anna Olson

De Amerikaanse patissier Anna Olson kookt heerlijke en makkelijke baksels in haar programma Anna Olson Bake op Food Network. Ik kreeg de kans haar te ontmoeten in Brussel.  
Anna Olson Food NetworkAnna had in Brussel een persvoorstelling ter promotie van haar programma Anna Olson Bake op Food Network en ze gaf ook een masterclass. De masterclass bestond uit drie recepten: zoete pecangebakjes , een hartige soufflé en chocoladekoekjes.

Dit soort recepten vind je ook terug in haar programma. De recepten zijn makkelijk te maken en ook in deze masterclass lootst Anna iedere hobbybakker zonder problemen door de recepten naar een goed eindresultaat.
Anna Olson Food NetworkMaar niet alleen het eindresultaat is belangrijk, Anna laat ook zien hoe leuk het is om te aan de bak te gaan. 
De recepten van Anna die ik tijdens de masterclass klaarmaakte waren inderdaad makkelijk te bereiden. Zelfs de hartige soufflé;  een gerecht waar vele hobbykoks beetje huiverig tegenover staan is met de hulp van Anna een piece of cake. Bovendien presenteert ze op een luchtige manier waardoor bakken een plezier wordt. 
Anna Olson Food NetworkBakliefhebbers kunnen iedere werkdag om 17u kijken naar het programma Anna Olson Bake op Food Network in zowel België als in Nederland!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.