Jamie Oliver en HelloFresh hebben iets gemeen met elkaar: ze dragen gezonde voeding en producten van hoge kwaliteit hoog in het vaandel. Reden te meer vonden zij om hun krachten te bundelen en de foodbox te verrijken met snelle en gezonde recepten van Jamie Oliver.

Jamie geeft aan: “Te weinig tijd hebben is een van de grootste uitdagingen in het dagelijks leven en dit heeft vaak impact op wat we eten. Dit probleem probeer ik aan de kaak te stellen en HelloFresh biedt hiervoor een slimme en gemakkelijke oplossing. Eten en koken biedt plezier en zijn een gedeelde passie. Daarom kan ik niet wachten om te beginnen met HelloFresh te werken en een aantal van mijn favoriete recepten met hen te delen.”

Vanaf januari 2016 is de foodbox beschikbaar in Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, de Verenigde Staten en Oostenrijk.
HelloFresh schenkt bovendien per verkochte foodbox een donatie aan de Jamie Oliver Food Foundation en biedt zij ondersteuning aan andere activiteiten van de Foundation.

Heb je altijd graag à la Jamie Oliver willen koken? Dan is dit je kans!