Mijn kerstdiner voor Dille & Kamille!

1
436

Dille & Kamille had weer een leuke opdracht voor mij: of ik een Italiaans kerstdiner voor hun najaarsfolder wilde schrijven. De winkelketen heeft zo’n leuke spullen (het bestaat gewoon niet dat je met lege handen uit hun winkel stapt, echt!) dat ik het wel leuk vond om eraan mee te werken. En zeg nu zelf: in september al bezig zijn met Jingle bells, Hohoho’s en de meeste kitsche versieringen is toch gewoon zalig?!

Mijn kerstdiner voor Dille & Kamille
Behind the scenes tijdens de fotoshoot van Dille & Kamille

Dus ben ik lekker aan de slag gegaan met een viergangenmenu. Oké, eerst was het een driegangenmenu maar ik was niet te stoppen dus zijn het vier gangen geworden :). Het zijn gerechten die je makkelijk klaarmaakt, lekker smaken en een feest voor het oog zijn (vind ik belangrijk!). Heel binnenkort vinden jullie alle recepten en tips & tricks op S&P! Maar voor nu laat ik jullie graag even watertanden door de foto’s te tonen van het kerstdiner die nu in de najaarsfolder van Dille & Kamille staan!

Sarah South & PepperMijn kerstdiner voor Dille & KamilleMijn kerstdiner voor Dille & Kamille

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.