Jack Daniel’s lanceert twee premiumwhiskey’s

0
83

Jack Daniels, het bekende Amerikaanse whiskey merk, laat weer van zich horen. Voor het eerst in 25 jaar presenteert het merk twee Bottled-In-Bond varianten: de Jack Daniel’s Bonded en Jack Daniel’s Triple Mash. Een bijzondere premiumlijn met whiskey’s die de classificatie “100 proof” achter hun naam krijgen en die staat voor een specifiek en kwalitatief productieproces.

Wat is Bottled-In-Bond?

Wat is Botteld-In-Bond nu precies? Het is een productiewijze dat dateert uit 1897 en bepaalt dat de whiskey gedestilleerd moet worden door één distilleerder gedurende één seizoen en vervolgens minstens vier jaar moet rijpen in een erkend pakhuis. Zijn al deze criteria aangevinkt? Dan krijgt deze whiskey de “100 proof” classificatie.
De Jack Daniel’s Bonded en de triple Mash passen in het straatje en krijgen de classificatie. Het is ook een kwaliteitsgarantie op de whiskey’s. 

Welke Bottled-In-Bond whiskey kiezen?

Ben je meer op zoek naar een whiskey die rijk is in aroma’s van karamel, vanille en geroosterde eik? Dan kan je voor de Jack Daniel’s Bonded Tennessee Whiskey gaan.

Of hou je meer van een pittig karakter waar tabakstonen  naar voren komen? Dan is de Jack Daniel’s Triple Mash de whiskey voor jou. Het is een blend van drie Bottled-In-Bond: Tennessee Rye (60%), Tennessee Whiskey (20%) en de American Malt (20%). 

We adviseren bij het nuttigen van deze heerlijke Jack Daniel’s whiskey goed gezelschap en de muziek van “Tennessee Whiskey” van Chris Stapleton. De Jack Daniel’s whiskeys zijn te koop bij de slijterij in Nederland en België. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in