Ik zit in de finale van Tasty Talent 2015!

4
162

Afgelopen zaterdag heb ik deelgenomen aan de voorrondes van Tasty Talent 2015. Maandag zouden we te horen krijgen wie er naar de finale gaat. Rond de middag kreeg ik een leuke e-mail met “Gefeliciteerd, de jury heeft jou geselecteerd als één van de finalisten voor Tasty Talent 2015”. Onwijs leuk natuurlijk! Ik vond de voorrondes al een bijzondere ervaring, maar een finaleplaats is toch wel de kers op de taart!

Zaterdag 31 oktober finale

In het laatste weekend van oktober gaat het culinaire lifestyle event “De Tasty”door. Er is een vol programma met leuke workshops en kooktheaters. Op zaterdag 31 oktober staat van 14u30 tot 16u de finale van de kookwedstrijd op het programma. De twaalf finalisten moeten dan live hun gerecht bereiden en presenteren voor de jury. Na afloop wordt de winnaar bekend gemaakt. Erg spannend allemaal!
Wil je graag naar de beurs? Of nog leuker om me aan te moedigen?:-) Dan kan je hier een kaartje kopen. De early bird tickets kan je voor 1 oktober aankopen.

Duim je alvast voor mij? :-)

Sarah

4 REACTIES

  1. Wat ontzettend leuk voor je, gefeliciteerd! Ik ben zelf waarschijnlijk niet bij het event, maar ik houd je blog natuurlijk in de gaten om te zien of je hebt gewonnen :D.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.