Genomineerd voor Tasty Talent 2015!

2
209
Tasty talent 2015 South & Pepper

Ik heb leuk nieuws: enkele weken geleden heb ik een recept ingediend voor de kookwedstrijd ‘Tasty Talent 2015‘ en ik ben genomineerd!
Het is een landelijke kookwedstrijd in Nederland voor gepassioneerde hobbykoks.
Op zaterdag 19 september vindt de voorronde plaats in de Kookfabriek in Utrecht. En inderdaad dat is aanstaande zaterdag. Spannend!

Indrukwekkende jurylijst

Tijdens de wedstrijd krijg ik 75 minuten de tijd om mijn gerecht te bereiden. Ik maak een dessert klaar en ik hoop dan ook hard dat de juryleden ongelooflijke zoetekauwen zijn, die helemaal wild worden van chocolade. Wat ik precies maak is nog even een verrassing :-).
Wanneer de tijd om is, wordt mijn gerecht vakkundig geproefd door de juryleden. Wie dit zijn? Topchef Julius Jaspers, sterrenchef Niven Kunz, Digital Marketing Manager ATAG Thedor Bruil, Event Director De Tasty Frank de Kruijff en hoofdredacteur van het blad Foodies Joachim Hilhorst. Jaaa, dat is niet niks!
Uiteindelijk worden uit de voorronde 24 finalisten geselecteerd, die op 31 oktober nog een keertje live hun gerecht voor de jury klaar moeten maken.

Bijzondere ervaring

Ik probeer deze week nog goed te oefenen, want ik zou graag naar de finale door willen stromen. Geen idee of het me gaat lukken, want er zijn wel wat factoren die roet in het eten kunnen gooien: denk maar aan zenuwen, werken in een vreemde keuken, etc. Maar goed, ik vind het al onwijs leuk dat ik geselecteerd ben. Wish me luck! Of zoals de Italianen zeggen “In bocca al lupo!”:-)

 

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.