Chocoladeparels voor chocoholics?

0
25

Een tijdje terug vond ik meeneemblikjes met chocoladeparels bij de Bijenkorf. Het zag er zo gesofisticeerd uit dat ik het eigenlijk wel erg posh vond om ze te hebben voor in mijn tas. Soort van SOS-chocolade-momentjes. Ik ben niet meteen een chocoholic te noemen, maar ik ben wel te paaien voor het eten van lekkere chocolade. Zeker als deze van de gerenommeerde Belgische chocoladefabrikant Godiva is, die bekend staat om zijn pralinéchocolade. Deze creëerde Pierre Draps Senior in 1926 in zijn atelier in Brussel. De praliné is een mengeling van fijngemalen amandelen of hazelnoten en gekarameliseerde suiker. Godiva groeide uit tot een gerenommeerd chocolademerk en is vandaag de dag te vinden in maar liefst 80 landen wereldwijd.

De parels smaken lekker, niks mis mee. Alleen sluit het blikje niet altijd goed waardoor je soms verdwaalde parels in je tas terugvindt. De prijs voor een meeneemblikje is € 4,25, wat aan de dure kant is. De chocoladeparels zijn verkrijgbaar in pure chocolade, witte chocolade, melkchocolade, appelsien chocolade, cappuccino chocolade, knapperige witte chocolade, knapperige pure chocolade en knapperige melkchocolade.
Zelf vond ikhet meeneemblik een leuk hebbeding. Maar gezien de prijs zijn vooral chocoholics beter uit met chocoladerepen.

De chocoladeparels zijn te koop via de online shop van Godiva.

chocolade

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.