Vijftien Nederlandse en twee Belgische chefs dingen mee naar een plek in de uiteindelijke top 100 lijst van The Best Chef Awards dat dit jaar in Rotterdam wordt georganiseerd.

Driedaags event

De vierde editie van het prestigieuze, internationale event The Best Chef Awards wordt voor de vierde keer georganiseerd. Elk jaar worden 100 nieuwe chefs geselecteerd door de onafhankelijke partners van The Best Chef.
Het event duurt drie dagen op 21, 22 en 23 september met de Food Meets Science-conferentie, het livedebat Area Talks en afsluitend het gala waar de awards worden gepresenteerd. 

Dit zijn de Nederlandse en Belgische chefs

Nederland verwelkomt dit jaar zeven nieuwe gezichten: Dennis Huwaë (Daalder, Amsterdam), Erik & Juliën van Loo (Parkheuvel, Rotterdam), François Geurds (FG Restaurant, Rotterdam), Fred Mustert (Fred, Rotterdam), Jan Sobecki (Tribeca, Heeze), Jonathan Zandbergen (Merlet, Schoorl) en Sidney Schutte (Spectrum, Amsterdam).

Samen met de Nederlandse chefs die vorig jaar de selectie haalden – Jonnie Boer, Richard Ekkebus, Nick Bril, Jacob Jan Boerma, Syrco Bakker, Jannis Brevet, Joris Bijdendijk en Soenil Bahadoer -, maken zij kans om opgenomen te worden in de uiteindelijke Top 100

De twee Belgische chefs Peter Goossens (Hof van Cleve) en Benoit Dewitte (Restaurant Benoit Dewitte) stonden vorig jaar in de top 100 lijst. Dit jaar proberen ze hier weer een plek in te bemachtigen. 

Ontdek hier alle nieuwe chefs die werden geselecteerd.

Stemrondes

De stemrondes beginnen op 1 april 2020. Alle chefs uit de lijst van 2019 én de nieuwe kandidaten voor 2020 kunnen op hun collega’s stemmen. Daarnaast krijgt een selectie van horecaprofessionals, fotografen en foodies de kans om te stemmen op hun favoriete chefs. De 100 chefs met de hoogste scores worden uiteindelijk opgenomen in de Top 100 van The Best Chef Awards 2020.  

Nieuw dit jaar is de Science Award. Een erkenning voor de chef die uitblinkt op het gebied van onderzoek en het gebruik van experimentele technieken

Live reporting

"Volg op Facebook en Instagram van South & Pepper de live reporting tijdens het event, met interviews, beelden achter de schermen en de bekendmaking van de top 100."

Volg South & Pepper hier op Facebook en Instagram.

1 REACTIE

 1. Stɑbilization and rehabilitative workouts are οften required in order to һelp a recuperating patient to keep
  up the consequences of yoᥙr successful
  chіropractic manipulation or adjuѕtment and relateԁ soft tissue
  therapy. When fired, it elevateѕ the scaрula
  and tilts the glenoid cavity inferiorly by rotating
  tthe scapula. Once the sensational style of your chiropractic brochure has drawn inside reaⅾer, the following part to
  take proper care of will be the contеnt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.