Augustus: 20% meer unieke bezoekers!

0
370

Wow, ook de maand augustus heb ik afgesloten met 20% meer unieke bezoekers. Daar ben ik heel blij mee, dank je wel! Speciaal daarvoor vind ik het wel leuk om de afgelopen maand even onder de loep te nemen. Welke artikelen werden gretig gelezen? Welke nieuwe samenwerkingen ben ik aangegaan? En voor welke lekkere opleiding heb ik me ingeschreven?

De 5 best gelezen posts in augustus:

1. 10 foodboxen in de kijker
2. Feta-gehaktballetjes in pittige tomatensaus
3. Cuberdons of Gentse neuzen
4. Honey granola, jouw nieuwe start van de dag?
5. 5 populaire Belgische koffiekoeken

Cuberdon

De nieuwe samenwerkingen in augustus:

Zoals je misschien al weet schrijf ik maandelijks voor Vriendinnenonline. Een online platform waar je vriendschappen kunt sluiten en leuke artikelen kunt lezen. In augustus ben ik nog andere samenwerkingen aangegaan. Ik ben vanaf nu ook gastredacteur bij Vegatopia, de oudste vegetarische website. Daar plaats ik iedere maand een lekker vegetarisch recept. Wel een recept uit de zuidelijke keuken, want daar ligt mijn focus op. Voor de nieuwe website van Food & Wine zal ik ook recepten en af en toe een artikel schrijven. Deze website is nog niet live, het is een nieuw project. Dus ik hoop hier binnenkort meer informatie over te kunnen geven.

vegatopia

Verder is in augustus mijn  artikel over de Albert Heijn restaurantactie gepubliceerd. Dit heb ik gedaan in opdracht van Iens, de restaurantrecensie website in Nederland. Een erg leuke opdracht, dat ik graag in de toekomst vaker wil doen!

Iens

Ik heb me in augustus ingeschreven voor de opleiding:

IJs leren bereiden! I kid you not! Het is een opleiding om professioneel ijs te leren bereiden. De eerste les begint op 17 september en ik heb er onwijs zin in! Binnenkort plaats ik hier ook meer informatie over op mijn blog.

Banaan-speculaasijs

Benieuwd hoe het er achter de schermen aan toe gaat?

Wil je me graag achter de schermen volgen? Volg me dan op Instagram!

Instagram

Heb je nog vragen of suggesties? Laat het me weten en plaats een comment onder deze post!

Foto: main image careergirlnetwork.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.