Plog 4 april 2015

0
78
Plog-4-april

Wow, wat ging het een gaaf paasweekend worden; vol met lekker eten en leuke dingen doen. Ik keek er zo naar uit! Maar het verliep helemaal anders. Sinds woensdagmiddag ben ik ziek. Het is nu zaterdagmorgen en het lijkt maar niet beter te worden. Dan maar weer uitzieken op de bank met dit boek erbij. Een aanrader btw!
Plog south & pepper 4 april  Het is al bijna middag en ik begin me te vervelen. Ik ga boodschappen halen om straks iets lekkers klaar te maken. Ik neem ook een pak Tony’s Chocolonely chocolademelk mee. Ik vind de chocoladerepen erg lekker, maar de chocolademelk heb ik nog nooit geproefd. Maar wow, ik zie nu pas het aantal calorieën. En oké, ik weet heus wel dat chocolademelk bijna evenveel of iets meer calorieën bevat dan Cola, maar deze is 94 calorieën per 100 ml! Serieus?!plog-4-april-South-&-Pepper

Ik heb ook alles in huis gehaald om een bruscetta te maken uit het kookboek Polpo. En…, lijkt het een beetje op de foto? Het recept zet ik deze week online!
plog-4-april-South-&-Pepper

Ow verrek, snel nog naar de winkel want ik ben vergeten bloemen te halen voor mijn oma. Ik ga met Pasen naar België en dan spring ik altijd even bij haar binnen. Hollandse tulpen, dat vindt ze altijd leuk om te krijgen.
plog-4-april-South-&-Pepper

Het is ondertussen al avond. Hmmm, heel spannend gaat de dag niet eindigen, dat kan ik je al vertellen. Dan maar de spanning opzoeken in een nieuwe aflevering van mijn favoriete tv-serie op dit moment: House of Cards. Ook een aanradertje!plog-4-april-South-&-Pepper

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.