5 valentijnscadeau’s voor foodlovers!

0
334
invitation-507874

Het is bijna Valentijn! De dag waarop we de liefde vieren en onze geliefde extra in de watten leggen. Heb je nog geen cadeau in gedachten? En is je lief een ware foodlover? Haal dan inspiratie uit deze vijf cadeautips!

1. Read that, baby!

Foodmagazines Valentijn South & PepperKookt je lief graag, maar vindt hij of zij niet meteen de juiste inspiratie om iets lekkers te maken? Dan is een abonnement op een foodmagazine wel een goed idee. Want iedere maand ligt er een nieuwe editie op de deurmat met handige kooktips, lekkere recepten en nog veel meer. Het aanbod van foodmagazines is best groot. Ben je een beetje verloren en weet je niet meteen welke je moet kiezen? Ik kan je de volgende magazines aanbevelen die zowel in Nederland als in België geleverd worden: Jamie magazineElle etenFoodies  en Delicious. En vergeet niet dat het onrechtstreeks ook een leuk cadeau voor jou is, want jij mag meegenieten van de heerlijke maaltijden die jouw lief dan op tafel tovert.

2. Hallo fooddagboek!

Cooks one line a dayHoe leuk is dit boek Cook’s One Line a Day!  Hierin schrijf je iedere dag over je favoriete maaltijd, welke flater je hebt begaan, welk gerecht helemaal in de smaak viel bij jouw gasten of andere foodstuff. Er is schrijfruimte voor vijf jaar! Zie het als een dagboek, maar dan vooral over alle culinaire geneugten uit het leven van jouw lief. Het boek is onder andere te koop via bol.com voor  € 17,99.
[bol_product_links block_id=”bol_54ccb22d0c712_selected-products” products=”9200000011697044″ name=”South & Pepper” sub_id=”Foodblog” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

3. Foodbox

FoodweloveJe hebt vast wel al iets over “foodboxes” gehoord, want ze zijn nu enorm trendy! Het is een foodabonnement op producten of verse ingrediënten die je thuis geleverd krijgt. Daarbij krijg je vaak het verhaal achter de producten en een recept hoe je met de ingrediënten een heerlijke en gezonde maaltijd klaar kunt maken. Denk bijvoorbeeld aan Hello fresh, Marley spoon of Food we love. Ook leuk: sinds kort bestaat er Bites we love. Het is wekelijks box vol lekkere en gezonde tussendoortjes!

4. Dinerjaarkaart

DinerjaarkaartAf en toe lekker uit eten gaan, dat is pas genieten! En al helemaal als je met de dinerjaarkaart 25% korting krijgt op de volledige rekening (tot vier personen!) bij de 922 aangesloten restaurants. De dinerjaarkaart kost tijdelijk € 44,95 (normaal € 74,95) en is een jaar geldig. Ook mensen uit België kunnen deze kaart bestellen, bij de f.a.q. vind je meer informatie.

5. Zeg het met chocolade

M&M'sNiet diamonds, maar chocolats are a girl’s best friend! Verras je lief en bestel een leuke telegram of puzzel in chocolade. Of personaliseer M&M’s met een romantische tekst. Geen inspiratie? Wat dacht je van “Ti amo” of “Perfect match”? Bekijk hier hoe je de M&M’s kunt bestellen in Nederland of België.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.