Home Plog 22 maart 2015

22 maart 2015

2
30

Vandaag mijn eerste plogje. Plog? Yep photo-log. Ik krijg vaak vragen over hoe vaak ik blog of hoe ik de foto’s maak of waar ik inspiratie haal. Daarom leek het me wel een goed idee om eens een dag in beeld weer te geven. Dit is mijn plog van gisteren!

Een drukke zondag

Ik ben een verschrikkelijke slaper, dus uitslapen op zondag zit er niet altijd in. Zoals vandaag: ik was rond 8 uur wakker. Nog even in bed blijven liggen en dan eruit. Lekker een ontbijtje maken met honey granola van Dorset Cereals en halfvolle melk. Superlekker, maar kijk wel even weg van het aantal calorieën!
IMG_0232

De computer gaat aan en ik werk nog even aan een post die vandaag live moet komen. Eigenlijk moet ik enkele dagen vooruit werken, maar dat lukt me nu nog niet. Fulltime werken en bloggen is toch best tijdrovend!
IMG_0234

Daarna begin ik aan mijn groene vingers-project. Nu moestuinieren helemaal hot is, ga ik ook een poging wagen. Ik begin met kruiden en hoop dat het er binnenkort zo uitziet als de foto op het pakje. Iedere woensdag plaats ik een post hierover en kan je met me mee ‘moestuinieren’. Binnenkort meer hierover!
IMG_0237

Het is middag en ik maak pasta klaar met een kant-en-klare Siciliaanse tomatensaus die ik gekocht heb bij Gastrononia Italiana. Ik ben benieuwd hoe die smaakt!DSC_0003

De pastasaus smaakte heerlijk, binnenkort ga ik er iets over schrijven. Maar nu ga ik verder met mijn paasbroodje. Het is net klaar. Dus snel uit de oven zodat ik hem nog goed in daglicht kan shooten. Dit recept komt binnenkort online!
Brioche

Willem (van de buren) komt even checken of alles nog goed met me gaat :).
DSC_0041

Toch even proeven van het paasbroodje, lekker met zoete aardbeien erop!
IMG_0249

Even chillen. Wat is er op tv? Oprah!
IMG_0253

Vanavond lekker zondigen met een frietje van de frituur!IMG_0258

Het is acht uur ‘s avonds. Nog een korte wandeling door het park en dan lekker chillen op de bank!Buiten

 

 

 

 

 

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.