Sarah South & PepperHoi, leuk dat je me beter wilt leren kennen!

Jij en ik hebben iets gemeen met elkaar: we houden van lekker eten en dan vooral van al het lekkers uit de zuidelijke keuken.
Ik ben eind 2014 mijn eigen foodblog begonnen omdat ik maar weinig goede informatie terugvond over deze heerlijke gerechten. Zo krijg ik nog steeds de kriebels  wanneer ik pastagerechten op het internet zie verschijnen waar de pasta en de saus apart geserveerd worden…brrr , wat een zonde…:-)
Daarom vond ik het goed om mijn ervaring en kennis te delen.

Sarah South & Pepper De Belgische en de Italiaanse keuken is me met de paplepel ingegoten. Mijn moeder komt uit Deinze
(Oost-Vlaanderen) en mijn vader uit Padova (Venetië).
Hoewel mijn vader soms een gesloten boek is, vertelt hij vol passie over de heerlijke polpo die hij als kind in Venetië at, of de lekkere minestrone die zijn moeder thuis vaak maakte. Hij vond het dan ook leuk om vroeger samen met mij en mijn broer gnocchi te maken. Dat was altijd heel gezellig. Wel maakten we de hele tijd ruzie over wie wat mocht doen. Ja, daar heeft mijn vader wel enkele grijze haren aan overgehouden.

Sarah South & Pepper Denk nu niet meteen dat mijn vaders’ favoriete gerecht prompt een pizza is. Nee, gek genoeg is hij verlekkerd op die goudgele Belgische frietjes. Daar heeft mijn moeder vast voor gezorgd. Ze houdt van koken en is dan ook vaak in de keuken te vinden. Daarnaast bezoekt ze graag beurzen en markten om nieuwe smaken en gerechten te leren kennen. Vroeger maakte mijn moeder al deze dingen dan weer voor ons klaar. En wij vonden het heerlijk om alles te proeven.
Zelf ben ik ook vaak in de keuken te vinden. Ik schrijf mijn eigen recepten, maar ik probeer evengoed een heerlijke recept uit één van mijn vele kookboeken. Mijn passie ligt duidelijk bij de zuidelijke keuken, want die vind ik het lekkerste en daar heb ik ook de meeste kennis over.
Naast het koken, ben ik graag druk in de weer met mijn fototoestel. Gerechten zo lekker mogelijk op beeld vastleggen, daar hou ik me graag mee bezig.

Ik ben omkoopbaar met:
Nutella
Verse kersen
Witte chocolade met crisps
Gelato pistache, hazelnoot, eigenlijk eender welke smaak
Parmigiana di melanzane

We kunnen beter geen vrienden blijven als je me dit serveert:
Drop
Zuurkool
Gembersnoepjes
Bonbons/pralines met likeur
Slagroom van de bakker

Bekijk hier een glimp van mijn projecten/in de media.
Klik hier voor meer informatie voor een samenwerking met South & Pepper.

 

En hoe zit het met jou?

Ik ben namelijk ook benieuwd naar jou. Kook jij graag? En voor welk gerecht stap jij ’s nachts enthousiast je bed voor uit? Laat het me weten en plaats een reactie hieronder :-).

Ciao,
Sarah

Comments
 1. Beste Sarah,

  Ik zou graag contact willen opnemen, bij deze vindt je mij gegevens.

  Met vriendelijke groeten,

  Martin

 2. Madeleine de Wit

  Hoi Sarah,
  Goede reis gehad naar huis? Ik heb me aangemeld voor je nieuwsbrief.
  Wij zitten weer in Zoetermeer . Je blog ziet er leuk uit en we gaan zeker wat gerechten proberen.
  Groet van Rob en Madeleine

  • Hi Madeleine! We hebben een goede reis terug gehad, maar ik wil zo terug naar Sicilië :-). Ik hoop dat het bij jullie ook voorspoedig is verlopen. Leuk jullie ontmoet te hebben en leuk dat jullie me volgen! Altijd welkom om hierbij ons in Brabant een hapje te komen eten :-). Groetjes, Sarah

Submit a Comment